Elstar
  • HOME
  • O NAS
  • PRODUKTY
  • R&D
  • AKTUALNOŚCI
  • JAKOŚĆ
  • KONTAKT
  • PRYWATNOŚĆ
  • Menu
 
Produkty / Tłuszcze przemysłowe / Cukiernictwo / Kremy czekoladowe i nadzienia miękkie

Kremy czekoladowe
i nadzienia miękkie

Tłuszcze roślinne mające zastosowanie w wyrobach cukierniczych oraz w miękkich nadzieniach cukierniczych oraz masach czekoladowych.

  • Nie wymagające procesu temperowania.
  • Nadzienia zawierające tłuszcze Elstar Gold są stabilne, nie występuje separacja fazy olejowej.
  • Nie zawierają tłuszczów uwodornionych ani tłuszczów trans.

Tłuszcze roślinne, które doskonale sprawdzają się w kremach, wyrobach cukierniczych do smarowania (kremy orzechowe do smarowania, kremy w ciastkach, masy kremowe w waflach).

  • W tej grupie można znaleźć zarówno tłuszcze bezpalmowe, palmowe jaki i zawierające oleje laurynowe.
  • Zapewniają doskonałą stabilność kremów, nie występuje separacja fazy olejowej.
  • Tłuszcze Elstar Cream mogą być wykorzystywane w recepturach zawierających orzechy, kakao.
  • Nie zawierają tłuszczów uwodornionych ani tłuszczów trans.

Elstar Fats Sp. z o.o.

tel.: +48 55 273 00 00

ul. Marynarki Wojennej 2 C
82-220 Stare Pole, Polska

Copyright © 2020 Elstar Fats | Design: Projektus | Polityka prywatności | Polityka cookies
Scroll to top
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka cookies